Një martesë është një nga ngjarjet më emocionuese në jetën tonë dhe një nga ditët më të vështira e stresuese për nusen.

Ka kaq shumë gjëra të ndryshme që duhet të bëhen, sa është e lehtë ta humbasësh mendjen. Çdo  Hirushje do të ketë një shans të ndihet si një princeshë e vërtetë.

Faqja e njohur Bright Side ka sjellë në fokus grimierin e famshëm shqiptar Arbër Bytyqin duke publikuar fotot e famshme të nuses përpara dhe pasi rregullohen.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel