Kopshtari 26-vjeçar, Kevin Rataj nga Hagermarsch  fitoi kampionatin e 16-të me kungullin më të madh me peshë plot 702,4 kilogramë në Gjermani.

Kopshtari tregoi se u jep kungujve të tij 400 deri 500 litra ujë në javë dhe u shton pleh të lëngshëm. Rataj, vendosi kështu një rekord të ri në Saksoninë e Ulët, me një kungull 700 kilogramë.

Ngrohja globale dhe një numër i madh i ditëve me diell e kanë ndihmuar Rataj-n të vendosë kështu një rekord të ri në Gjermani.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel