Në 24 orët e fundit, Instituti i Shëndetit Publik Malazez raportoi se 193 pacientë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.

Gjithashtu autoritet shëndetësore kanë raportuar se pesë persona kanë ndërruar jetë.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 170, dhe që nga fillimi i vitit 179.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me coronavirus aktualisht është 3995.

Që nga fillimi i vitit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virus është 12,127

Top Channel