Drejtori i ShÇBA-së rajonale Fier-Berat, Arben Frashëri është shkarkuar nga detyra nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit mëngjesin e sotëm.

Frashëri ishte në listën me emrat e 45 drejtuesve të lartë të Policisë së Shtetit, SHÇBA-së dhe Gardës së Republikës, që u shortuan të parët për të kaluar në vetting.

Ai është vlerësuar për pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aftësitë profesionale.

Vendimi u mor nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit.

Top Channel