Shqipja dhe Arbi në takim, djali i “shpërqëndruar” vëmendja tek…

02/10/2020 08:30

Takimi i radhës në “PërPuthen”, ishte ai mes Shqipes dhe Arbit.

Takimi mes tyre shkoi shumë mirë dhe kjo gjë u konfirmua nga të dyja palët. Por Arbi i tha Shqipes se edhe pse ndodhet në një takim për të, pëlqimi i tij në këtë momente është më i theksuar për një tjetër vajzë, Tean.

Ai tha se ndaj saj ka formuar më shumë se një pëlqim dhe dëshiron që të ketë një takim të radhës. Por shtoi se me Shqipen ndihet mirë dhe nuk e mohoi se edhe për të ka një pëlqim.

Top Channel