Pranoi se është biseksual, flet Graciano: Kam marrë komente negative, por nuk më intereson…

02/10/2020 08:14

Graciano Merko, pranoi në takimin me Anën se është biseksual. Pas këtij pohimi, në rrjet vërshuan mijëra mesazhe, shumica prej të cilave negative.

Një asosacion të tillë ka pasur dhe vetë Graciano, i cili tha se pjesa e dërrmuese e komenteve ishin kundra tij, e pak e mbështetshin. Graciano shtoi se nuk i intereson shumë se çfarë mendojnë njerëzit, por tha rëndësi për të ka të ndihet mirë me veten e tij.

“Kam pasur shumë komente nevative dhe pak pozitive. Unë përshtatem me veten time, nuk më intereson çfarë thonë njerëzit. Të gjithë shahemi në studio, Ana për shalën, Shqipja që flet shumë, kështu të gjithë shahemi”, tha Graciano.

Top Channel