Arjan Konomi në mbrojtje të Gracianos: Burrë nuk të bën mënra se si bën seks, por…

02/10/2020 08:28

Rrëfimi i Gracianos mori një vëmendje të madhe puntatën e djeshme. Ai pranoi se është biseksual dhe ndihet mirë për atë që është.

Ditën e sotme, ai tha se ka marrë mijëra komente negative, por për këtë nuk është mërzitur aspak. Në mbështetje të djalit u vendos opinionisti Arjan Konomi, ai tha se, “burrë nuk të bën mënyra se si bën seks, por burrë të bën mënyra se si sillesh në jetë dhe përballesh me situatat”.

“Burrë nuk të bën mënyra se si bën seks, por burrë të bën mënyra se si sillesh në jetë dhe përballesh me situatat”, tha Arjani.

Top Channel