Mund të keni dëgjuar për dy blogeret Denise Mercedes dhe Maria Castellanos, të cilët kanë thyer rekorde përmes fotove apo videove të tyre.

Ato u bënë të famshme në sfidën e  TikTok “Style Not Size” ku dalin me veshje të njëjta edhe pse veshja duket ndryshe për shkak të trupit të tyre, pasi njëra është e bëshme kurse tjetra është e hollë.

Të njëjtën gjë kanë bërë edhe vajzat në fotot e mëposhtme të cilat janë bërë shumë të famshme në Instagram.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel