Ju asnjëherë nuk jeni vonë për t’u dukur përrallore dhe këto gra e vërtetojnë se mosha është thjesht një numër që nuk duhet t’ju ndalojë së kujdesuri për veten

Nga Salma Hayek, e cila duket akoma bukur në bikini deri te Jennifer Aniston, e cila ”mezi’’ po plaket, teksa vitet kalojnë të gjitha këto gra na frymëzojnë për t’u dukur bukur në çdo moshë.

Ato janë mbi 50 vjeç, por nëse nuk do e dinit moshën e tyre, më siguri që nuk do t’i vendosnit këtë numër.

FOTO GALERI
1/20
Salma Hayek, 54

Top Channel