Njerëzit janë magjepsur nga mistika e maceve që në kohërat e Egjiptit të Lashtë.

Shumë vizatime janë bërë për nder të tyre dhe tregimet e shumta rreth zgjuarsisë së maceve me siguri dëshmojnë për vendin e tyre unik në botën tonë.

Mirëpo, “Bored Panda” ka grumbulluar disa fotografi të çuditshme të tyre. Sipas artikullit, këto imazhe tregojnë që ato nuk janë aq të pafajshme.

Madje, thuhet më tej në artikull se macet kanë një lidhje të veçantë me vetë djallin.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel