“Të përdala”/ Ja çfarë mendon balerini i njohur për vajzat që e pëlqejnë

27/09/2020 13:49

‘I/e bukur apo inteligjent/e’, kjo ishte tema e kësaj puntate në ‘Trotuar’.

Teksa drejtuesi i rubrikës Edi Manushi, pyeti fillimisht vajzat në lidhje me këtë temë, pyetja e tij më pas u zhvendos tek balerini Graciano Tagani. Pyetjes a je i bukur, balerini ju përgjigj se mendon që nuk është i tillë. I ngacmuar nga Manushi, se ata që e pëlqejnë balerinin janë “budallaçka dhe të çmendura”, Graciano u përgjigj me humor “të përdala, të përdala Manush”.

Graciano Togani: Nëse më marrin për të bukur nuk e di ku e shikojnë këtë bukurinë.

Edi Manushi: Të çmendura, budallaçka, çfarë të them.

Graciano Togani: Të përdala, të përdala Manush.

Top Channel