Të mbuluar me maska, personazhet e njohur këngëtarë, por jo vetëm, do të surprizojnë jurinë e rubrikës më të re në ‘E Diell’, të titulluar ‘Maskat’.

Moderatorja e kësaj rubrike do të jetë Megi Pojani, e cila vjen për herë të parë në ekranin e ‘Top Channel’, ndërsa juria përbëhet nga Zaimina Vajsari, Eranda Libohova dhe Olti Curri.

Juria e ka jo pak të vështirë për të zbuluar personazhin përtej maskës, pasi zëri që i përafron profesionistëve, i shpërqendron jo pak ata.

Ky format, me të vërtetë që është një risi e bukur në ekranet shqiptare, pasi vendos në provë personazhe që këngën nuk e kanë ‘armën’ e tyre më të fortë.

 

Top Channel