Interesante/ Që nga lindja e deri në moshën 20 vjeçe, babai filmon vajzën në çdo etapë të jetës (VIDEO)

27/09/2020 18:45

Një zgjedhje interesante e një babai, është duke bërë “zhurmë” në botë.

Ai ka vendosur të filmojë vajzën e tij që në lindje dhe ta vijojë këtë gjë për 20 vite me radhë, për të regjistruar rritjen e saj.

Me kalimin e viteve, duket qartë se si transformohet vajza, ku tiparet i bëhen më të theksuara dhe pamja e gruas i përafron më tepër.

Video është publikuar nga prestigjiozja britanike ‘The Sun’ dhe në drejtim të saj kanë vërshuar miliona pëlqime.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon.

Top Channel