Rafaelle Fitto

Rafaello Fitto  kandidati për gurvernatorin e Puglias dhe grupi i tij  gjatë fushatës elektorale për guvernatorin dhe kreun e bashkisë, shfaqen pa maska dhe masa të tjera mbrojtëse, duke shtrënguar duart me simpatizantët e tyre.

Kjo sjellje e pambrojtur ka sjellë  infektimin me Covid-19 të vetë Fittos dhe bashkëshortes së tij.

Infektimi i Fittos ngre shumë pikëpyetje në lidhje me shëndetin e të gjithë atyre personave të pranishëm në fjalimin e tij pas zgjedhjeve, politikanë, kandidatë, staf, gazetarë që ndoqën konferencat e fundit për shtyp, sipërmarrës dhe administratorë lokalë  të cilët po ashtu mund të jenë infektuar, pasi nuk kanë respektuar asnjë masë/

Rafaelle Fito kandidati i Qendrës së Djathtë për Guvernatorin e Puglias shënoi humbje

në zgjedhjet e mbajtura fundjavën e kaluar duke i dhënë një fitore historike Qendrës së Majtë, akuzoi edhe Mateo Salvinin për shënjestrimin e tij si humbës.

 

Top Channel