“Veteranet” e “PërPuthen 1”, u rikthyen sërish në sezonin e dytë të emisionit të dashurisë, për t’i dhënë këshilla vajzat më të reja.

Si një sy kritik, duke u pozicionuar në radhët e publikut, Antoneta kishte një këshillë për Anën. Ajo i tha asaj të mos intimidohet nga fjalët e publikut, edhe kur ata e etiketojnë me fjalë fyese dhe të rënda, por të vijojë të tregojë veten në këtë format. Ana u shpreh se nuk është se ndikohet nga fjalët e publikut dhe e cilësoi veten si një vajzë tepër të sinqertë dhe të drejtpërdrejtë.

 

“Mos të interesojë nëse publiku të të thotë k***ë, të gjithave ne na kanë thënë k***ë. Sepse mbaj mend atë episodin dhe më duket se u intimidove. Mos ta ndjej nëse publiku të drejtohet në atë mënyrë, fare. Këtë kërkoj nga ty”, tha Antoneta.

Ndërsa Ana u shpreh:

“Nuk është se më intereson publiku. Ina më njeh më mirë dhe e dinë që nuk më intereson. Unë kam treguar të tregoj Anën e vërtetë dhe unë jam një vajzë shumë e sinqertë dhe e drejtpërdrejtë”.

Top Channel