Kthim pas në kohë! Fotografi të rralla të VIP-ave botërorë në vitet ’90

25/09/2020 13:41

Këto fotografi duken si të ishin shkrepur dje!

Është e vështirë të besojmë së kanë kaluar pothuajse 30 vite dhe gjithçka ka ndryshuar kaq shpejt…

FOTO GALERI
1/21
Pamela Anderson dhe Damon Wayans, në çmimet MTV, 1999

Top Channel