Këta të famshëm lanë të dashurit VIP-a dhe u martuan me njerëz të thjeshtë

25/09/2020 15:49

Në Hollywood është e zakonshme që personat e famshëm të lidhen, fejohen apo martohen me kolegët e tyre.

Ekspertët e marrëdhënieve besojnë se është më e lehtë për figurat publike që të dalin me dikë, i cili bën të njëjtin stil jetese.

Por personat e mëposhtëm kanë zgjedhur njerëz të thjeshtë për të kaluar jetën e tyre…

FOTO GALERI
1/15
Sylvester Stallone

Top Channel