Céline Dion dhe Kim Basinger, 168 cm

Regjisorët shpesh përdorin hile të ndryshme për t’i bërë personazhet e filmave të duken pak më të gjatë.

Ata i bëjnë ata të veshin çizme me taban të trashë ose u japin atyre modele të mëdha flokësh, kështu që mund të jetë e vështirë për shikuesit të kuptojnë se cila është lartësia aktuale e dikujt.

Në jetën reale, yjet mund të jenë më të gjatë ose më të shkurtër nga ajo që duket në ekran.

 

FOTO GALERI
1/20
Céline Dion dhe Kim Basinger, 168 cm

Top Channel