Molly Bair

Edhe njerëzit me paraqitje të pazakontë kanë çdo të drejtë të bëhen të njohur në botën e modës.

Ato ndihmojnë për të zgjeruar kufijtë e asaj që ne mendojmë se duhet të duket një model i bukur. Përmes fotove të mëposhtme vendosëm t’ju tregojmë historitë e disa prej atyre njerëzve të guximshëm që nuk kanë turp të mos duken si të gjithë të tjerët.

Ata vërtetojnë se qeniet njerëzore të vërteta janë shumë më interesante dhe më të larmishme se sa imazhet ideale që shohim nëpër revista.

Edhe pse mund të mos jenë me tiparet ‘perfekt’ të modeleve që jemi mësuar të shikojmë, ata janë pjesë  e sfilatave dhe kopertinave  më të famshme botërore.

FOTO GALERI
1/13
Molly Bair

Top Channel