Luleshtrydhe në formë ariu

Natyra Natyrë është e mbushur me plot të fshehta dhe surpriza.

Luleshtrydhe në formë ariu apo spec në formë pate. Që nga gjërat më të thjeshta tek ato më të ndërlikuarat.

Mund të keni dëgjuar se natyra depërton në çdo ambient të mundshëm dhe këto fotot e tregojnë më së miri këtë gjë.

Të gjithë i dimë format normale të perimeve apo frutave dhe do të çuditeshim nëse shikojmë një formë tjetër. Mund të jenë thjesht rastësi forma e tyre, ose thjesht…forca e pamatshme e natyrës.

 

FOTO GALERI
1/20

Top Channel