Vajzë nga Nepali

Mihaela Noroc, një fotografe nga Rumania, ka udhëtuar nëpër botë për 6 vite të jetës së tij në zbulim të kulturave të tjera.

Fotografja ka krijuar një projekt të quajtur “Atlasi i Bukurisë”, përmes të cilit zbulon bukurinë që nuk është vënë  re e që lulëzon tek çdo grua. Fotografitë e Noroc kapin në mënyrë të shkëlqyer tërheqjen e jashtme dhe të brendshme të këtyre grave, pavarësisht nga mosha, raca ose kombësia e tyre.

Falë projektit të Noroc erdhi përsëri në mendjen tonë se bukuria fshihet në çdo cep të planetit tonë dhe janë ndryshimet tona që na bëjnë të gjithëve unikë.

FOTO GALERI
1/21
Nepal

Top Channel