Teksa shohim gjatë përditshmërisë sonë fotografi të shumë VIP-ave, shpesh as nuk mund ta imagjinojmë që disa prej tyre janë në të njëjtën moshë.

Njerëzit mund të duken krejtësisht të ndryshëm, teksa kanë jetuar të njëjtën sasi vitesh. Mënyra e jetesës dhe gjenetika janë disa nga faktorët që ndikojnë më së shumti.

Shihni këta të famshëm…

FOTO GALERI
1/20
Kylie Jenner dhe Maisie Williams — 22

Top Channel