Ajo ishte vetëm 18 vjeç kur e pa për herë në një spital, dhe ai vetë ishte kthyer vetëm së fundmi nga shërbimi në Luftën e Dytë Botërore si  inxhinier mbretëror.

Fotot e mëposhtme tregojnë më së miri dashurinë e pa matë të tyre e cila ai ka shoqëruar gjatë gjithë jetës.

Histori jete që të mbush me shpresë se dashuria mund të jetë e përjetshme.

Kjo është ëndrra e çdokujt, të ketë po të njëjtin shikim me partnerin edhe kur rrudhat të kenë zënë fytyrën edhe kur mos të kenë më fuqi për asgjë.

Të gjithë do të donim të ishim si ky çift që kanë po atë shkëlqim si para 72 vitesh.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel