Njerëzit që janë turpëruar para të gjithëve, 10 fotot që kanë çmendur rrjetin

24/09/2020 13:52

Bota moderne ka një marrëdhënie të çuditshme dhe të ngushtë me rrjetet sociale. Një pjesë e mirë e gjërave që ndodhin fillimisht postohen aty dhe më pas shpërndahet masivisht edhe në media.

Të tilla janë edhe situatat që do ju tregojmë në fotot e mëposhtme. Njerëz të kapur në momente të sikletshme, që shumë prej tyre do të donin t’i zhduknin.

Epo, bota sot është nën pushtetin e teknologjisë dhe syrit të njerëzve nuk u shpëton më asgjë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel