“Keni vjedhur te doganat”- plas debati mes Endri Shabanit dhe Elisa Spiropalit

24/09/2020 22:01

Një tjetër debat u zhvillua në Open në Top Channel teksa u diskutua për listat e hapura. Kësaj radhe debati u zhvillua mes Elisa Spiropalit dhe Endri Shabanit.

Debati nisi kur Spiropali I tha Shabanit që e njeh atë shumë mirë, ndërkohë ai iu kthye duke i thënë se ka vjedhur kur ajo ishte tek doganat.

Pjesë nga debati:

Spiropali: Të njoh shumë mirë, Endri Shabani.

Shabani. Ju kenii vjedhur kur ishit të dogana. 1.7 milion euro dëm i keni shkaktuar shtetit shqiptar.

Spiropai: Lërini këto shprehje populiste që sna çojnë askund.

Shabani: E thotë KLSH-ja.

Spiropali: E çfarë hyn KLSh-ja kët. Jam e pastër se për ndryshe do më kishte ndjekur prokuroria e PD-së.

Shabani: I keni nxjerrë kallajin këtij vendi.

Spiropali: Nuk dua të merrem me ty, se disa anëtarë të partisë tënde i kam pasur miq të Mjafti.

Shabani: Mos kini frikë nga votuesit.

Spiropali: Unë ju ha për mëngjes juve për vota.

Shabani: Ju jeni minister, unë paguaj pagën tënde dhe shiko si flet.

Top Channel