Shumë prej nesh që kanë kafshë shtëpiake në shtëpi do të donin që qeni apo macja të fliste.

Do të ishte kaq super nëse ata do të mund të na tregonin se çfarë ndienin ose çfarë mendonin në të vërtetë për ne.

Ose do të thoshin diçka të këndshme për të ngritur humorin tonë në një ditë të keqe.

Por fotot e mëposhtme do t’ju lënë që të mendoni se kafshët nuk kanë nevojë të flasin për të shprehur dashurinë që kanë për ne apo për njëri-tjetrin. Shprehjet e fytyrës dhe veprimet e tyre thonë më shumë sesa fjalët.

 

FOTO GALERI
1/18

Top Channel