Të shohësh ‘fytyra’ në vende ku nuk supozohet të jenë objekte, është një gjë mjaft e zakonshme dhe ne vëmë bast se ju ka ndodhur edhe juve.

Ka edhe një fjalë që përshkruan këtë fenomen – quhet ‘pareidolia’. Në re, në pemë, në një enë të hapur akullore, apo edhe në një bluzë të varur në një karrige – fytyrat janë kudo nëse përdorim vetëm pak nga imagjinata jonë.

Bright Side gjeti këto 20 fotografi pareidolike për ju dhe shpresojmë që të shijoni këtë koleksion me fotograf.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel