Nxehen “gjakrat” në “PërPuthen”Ana i drejtohet ashpër Mevlanit: Qeni je ti këtu, bubi…

22/09/2020 18:49

Takimi mes Shqipes dhe Mevlanit nuk shkoi ashtu siç pritej, e për këtë “gjakrat” u nxehën në studio.

Kritikat përsa i përket takimit u perceptuan nga Mevlani si një sulm ndaj tij dhe u shpreh me fjalët “fakti që po lehin si qen, do të thotë se po më sulmojnë”.

Këto fjalë nuk u pritën mirë nga konkurrentët e tjerë dhe e para që reagoi ishte Ana, e cila iu drejtua ashpër Mevlanit me fjalët, “qeni je ti këtu,
bubii”.
Mevlani: Fakti që po lehin si qen, do të thotë se po më sulmojnë.

Ana: Qeni je ti këtu, bubi.

Top Channel