Kjo vajzë 12-vjeçare nuk kishte asgjë për të bërë gjatë karantinës kështu që nëna e saj i kërkoi asaj ta ndihmonte në shtëpi.

Susie Levache nga Kent, Mbretëria e Bashkuar, tha se vajza e saj Bea është e vendosur, rebele, argëtuese dhe krijuese, kështu që është shumë e natyrshme që vajza dëshironte të shfrytëzonte kohën e saj shtesë të lirë.

“Gjatë bllokimit, ajo po ankohej se ishte mërzitur ndërsa unë po përpiqesha të arrija disa rinovime dhe azhurnime në shtëpi,” tha Levache për Bored Panda.

Unë i tregova asaj se si të përdorë tryezën e punës dhe një sharrë dhe para se ta mësonte, ajo kishte përfunduar panelin në zyrën time vetëm ”, tha gruaja.  Më pas ajo arriti që të rregullonte gjithë  shtëpinë në kohë rekord, në vetëm një javë.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel