Kopshtet me perime dhe fruta duket se janë bërë shumë të modës këto vitet e fundit. Edhe pse duhet një hapësirë e madhe për rritjen e perimeve të ndryshme, tashmë ky hob është përhapur në të gjithë botën.

Në shumë qytete, çatitë e shtëpive janë shndërruar në pemishte frutash dhe perimesh. Madje tashmë kjo iniciativë kaq shumë tërheqëse ka bërë për vete edhe personazhet e famshëm të ekranit.

Aktorët si Julia Roberts, Jennifer Garner dhe Natalie Portman, ndër të tjera, kanë shpërndarë fotografi të prodhimeve të tyre në mediat sociale, por për disa kjo tejkalon një hobi të rregullt.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel