Gratë e pasura dhe të famshme janë me fat, pasi ato mund të blejnë një fustan të ri çdo ditë nëse do të dëshironin.

Por aktoret, modelet dhe këngëtarët e njohura, ashtu si njerëzit e thjeshtë, shpesh kanë shije të ngjashme.

Kjo është arsyeja pse është çudi që të shohësh dy  yje në publik që veshin të njëjtat rroba.

Përmes fotove të mëposhte do të kuptoni se e njëjta veshje duket krejtësisht ndryshe për njerëz të ndryshëm, kështu që nuk ka asgjë të keqe të shohësh dikë që vesh të njëjtën rrobë si ti.

Ata vipa që u veshën njësoj në të njëjtin event e morën me të qeshur dhe në mënyrë sportive këtë gjë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel