Takimi i Anës dhe Fatjonit, më shumë se sa për atë çfarë ndodhi, u komentua në studio për veshjen të konsideruar si të ekzagjeruar nga djemtë e tjerë.

Mevlani ishte njëri nga djemtë që komentoi veshjen e Anës, e kjo e fundit nuk “ia përtoi” shumë në përgjigje. Ana ju drejtua Mevlanit me fjalët: “Nuk të bën k***vë veshja”. Ndërsa Mevlani, nuk kishte ndonjë kundërpërgjigje dhe bisedën e devijoi nga Fatjoni.

 

Ana: Nuk të bën k**vë veshja, nuk të bën Mevlan.

Fatjoni: Ti ishe me femër dhe flisje me një tjetër, (i drejtohet Mevlanit).

Mevlani: Më mirë me një tjetër, sesa të kisha turp.

Ana: Mevlan je vetëm në fillim të takimit tim.

Top Channel