Me kalimin e ditëve “PërPuthen” po bëhet edhe më dinamike.

Në një takim ishin dy nga konkurrentët më “shpërthyes” të emisionit, Fatjoni dhe Ana.

Bukuroshja brune kishte përgatitur një darkë të shijshme për Fatjonin, ndërsa ky i fundit kishte marrë me vete një shishe verë, për t’i dhënë takimit të tyre ngjyra romanciteti.

Pjesa e parë e takimit u komentua në studio. Kledi ishte i pari që e kërkoi fjalën dhe tha se për të takimi i tyre ishte “fals”. Kjo gjë u mbështet dhe nga pjesa tjetër e konkurrentëve, të cilët komentuan disi veshjen ekstravagante të Anës.

Top Channel