Kafshë, njerëz dhe ndërtesa përrallore/ Njihuni me disa nga fotografitë më të mira të vitit 2020

18/09/2020 22:45

Fotografë nga e gjithë bota kanë dërguar fotografitë e tyre më të mira në konkursin “Sony World Photography Awards 2020.

Njerëz, kafshë e arkitektura mbresëlënëse janë pjesë integrale e këtij konkursi. “Sony world Photography Awards 2020”, është një konkurs i hapur për fotografë të rinj nga e gjithë bota dhe në fokus ka promovimin e këtyre të fundit në arenën ndërkombëtare.

Gjithashtu, fotografët vlerësohen nga ekspertë të njohur dhe imazhi më i mirë vlerësohet me çmimin 60 mijë dollarë. Më poshtë mund të ndiqni disa nga fotografitë më të mira në konkurs.

Për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel