Pjesa e dytë e takimit mes Anës dhe Fatjonit mori një rrjedhë ndryshe.

Fatjoni u shfaq duke biseduar me dikë në telefon dhe më pas i kërkon leje Anës për t’u larguar për disa çaste.

Ky largim, nuk u prit mirë nga Ana, e cila nisi të ndihej e fyer. Ajo nuk i kurseu tonet e larta dhe hapur mërzinë, edhe kur Fatjoni u kthye me një buqetë trëndafilash në dorë.

Pikërisht largimi i tij lidhej me këtë surprizë, e nuk kishte si të ndodhte ndryshe, pas “keqkuptimit” mes tyre vendin e zunë puthjet e përqafimet.

 

Top Channel