PërPuthen/ Merr fund pritja, Mevlani më në fund mund të buzëqeshë, Shqipja e zgjedh në takim

16/09/2020 19:42

Që në hyrje ai e shprehu hapur pëlqimin që ka për Shqipen, e nuk nguroi të zgjidhte atë përpara tre vajzave të tjera të panelit.

E kemi fjalën për Mevlanin, i cili javën e ardhshme do të zhvillojë një takim pikërisht me atë që pëlqen më së shumti, Shqipen.

Kjo gjë u konfirmua nga vajza bukuroshe, e cila zgjodhi atë përpara 13 djemve të tjerë. Ndërsa Mevlani nga ana e tij u shpreh tejet i lumtur dhe tha se ky takim për të është gjëja që dëshiron më shumë.

Top Channel