Lleshaj: Nuk do jem më ministër/ Askush nuk është i përjetshëm në një detyrë

11/09/2020 15:40

Kryeministri Edi Rama i besoi Sandër Lleshajt postin e ministrit pas largimit të Fatmir Xhjafajt.

Deri atë kohë Lleshaj ishte këshilltar për çështjet e sigurisë pranë kabinetit të kryeministrit.

Megjithëse mori vlerësimin e Ramës për menaxhimin e protestave 6 mujore të opozitës vitin e shkuar, burime nga qeveria flasin për një ftohje të marrëdhënieve mes kryeministrit dhe Sandër Lleshajt muajt e fundit.

Askush nuk e pohon arsyen e pakënaqësisë të kreut të qeverisë, që detyroi Ramën ti çojë sinjalin se për ish gjeneralin, drejtimi ministrisë së brendshme tashmë ishte kapitull i mbyllur.

Pas Besha Shahinit ministre e arsimit Sandër Llleshaj është ministri i dytë që pran publikisht largimin.

Largimi Shahinit dhe Lleshajt është vetëm prologu nisjes së një riformatimi nga Rama të kabinetit qeverisës.

Top Channel