Gjatë verës fansat e Capital T kanë shijuar hitet e albumit të tij më të ri “Skulpture”.

Siç ka njoftuar edhe më parë, për shkak të pandemisë së Covid-19, këngëtari e pati të pamundur të lançojë të plotë albumin dhe vendosi ta ndajë në 2 pjesë.

Nuk dihet asnjë detaj rreth pjesës tjetër të “Skulpture” sa i përket titujve të këngëve apo me cilët artistë ka bashkëpunuar Capital T.

Ajo çfarë ka zbuluar artisti është se pjesa e dytë e albumit do të publikohet sot, më 10 shtator.

Top Channel