Mbretëresha Elizabeth e Anglisë është gati që t’i japë fund pushimeve të saj verore në Balmoral dhe po përgatitet të kthehet në Londër me të shoqin Philip, pas 6 muajsh mungesë.

Gjatë pandemisë, u zbulua se Mbretëresha dhe Duka i Edinburgut e kalonin pjesën më të madhe të javës së punës të ndarë, ajo në kështjellën Ëindsor, ndërsa ai qëndroi në Wood Farm në Sandringham dhe shiheshin shpesh me njëri-tjetrin gjatë fundjavave.

Por pak para mbylljes nga koronavirusi, Philip u bashkua me të në Windsor. Ndërsa mendohet se ky i fundit do të mbetet rezidenca kryesore e mbretëreshës, e cila do të udhëtojë në Londër në Pallatin Buckingham vetëm për fejesa dhe ngjarje.

“Mbretëresha dhe Duka i Edinburgut do të largohen nga Kalaja Balmoral gjatë javës që fillon 14 shtator për të kaluar ca kohë privatisht në pasurinë Sandringham”, deklaroi pallati mbretëror.

Top Channel