Beqarët e “Përputhen”/ Zbulon të gjithë pjesëmarrësit e programit, autorja premton surpriza

09/09/2020 20:03

3 puntatat e para të programit “Perputhen” kane përfunduar dhe publiku tani është njohur me te gjithë beqaret qe do te kërkojnë shpirtin binjak pikërisht ne ketë format te ndërtuar me kujdes ne mënyre qe te bëjnë bashke persona qe vërtet do te zbulojnë se me ke perputhen!

Per Bora Zemanin, drejtuesen e programit këto puntata te para kane shkuar mjaft mire dhe komentet kane qene pozitive madje dhe ajo vete është përshtatur me formatin.

Edhe autorja e “Perputhen” Olsa Muhameti qëndroi ne te njëjtën linje duke premtuar shume surpriza ne vijim.

Top Channel