Foto/ Iu deshën tre vite për të fituar besimin e dhelprave, fotot e rralla të tyre do ju mahnitin

31/08/2020 10:33

Fotografit nga Finlanda, Ian Granstrom i janë dashur plotë tre vite punë që të fitojë besimin e dhelprave të kuqe dhe të shkrep disa fotografi të rralla në habitatin e tyre

Ian thotë së gjithmonë ka qenë i magjepsur pas natyrës por sipas tij dhelprat janë një e veçantë e patjetërsueshme e natyrës, prandaj është fokusuar në jetesën e tyre.

Për më tepër ju ftojmë të shikoni foto e rralla të shkrepura nga Ian.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel