“Çfarë mund të shkoj më keq se kaq?” Mendohuni dy herë para se t’i bëni këto gjëra!

26/08/2020 11:31

“Eureka!” Një kujtim kalon në mendjen tuaj dhe ndiheni si të ishte gjëja më e bukur që ju ka ndodhur ndonjëherë.

Vetëm për një çast të shkurtër ju pyesni veten se çfarë mund të shkojë keq, por askush nuk ka lindur me diplomë në menaxhimin e rreziqeve!

Dikush nuk ka nevojë për një studim që të kuptojë se 99% të këtyre rasteve kanë qenë një dështim i vërtetë!

FOTO GALERI
1/24

Top Channel