Kryeministri Edi Rama nga një bashkëbisedim me mjekët e spitalit infektiv që janë në vijën e parë të betejës me pandeminë, tregoi planet dhe hapat e deritanishëm të qeverisë për të siguruar vaksinën anti-covid 19.

Shqetësimeve të vazhdueshme për nivelin e pagave të ulëta të bluzave të bardha kryeministri i dha këtë përgjigje.

Izolimi dhe mbyllja  tha kryeministri s’mund të jetë si opsion i mundshëm sepse sjell dëme të tjera që kanë një kosto të madhe sociale, psikologjike.

Hapjen e shkollave kryeministri e quajti një sfidë të madhe dhe theksoi se fëmijët nuk janë të imunizuar por janë më pak të rrezikuar.

Top Channel