Imazhe që japin shpresë për “përfundimin” e kësaj pandemie…

25/08/2020 10:28

Pandemia e koronavirusit natyrisht që nuk mund ta ndalë rrjedhën e jetës.

Duhet pranuar që ekonomia është paralizuar, lëvizjet mes shteteve janë më të pakta dhe na duhet t’i përshtatemi një jetese të re, e cila na detyron t’i qëndrojmë larg njerëzve dhe të shmangim sa më shumë takimet me to.

Mirëpo ashtu nuk e ndal, shpresën, dashurinë dhe pritjen, pritjen që ky virus do të marrë fund shumë shpejt. Të gjithë këto komponentë janë integruar në fotot e realizuara nga fotografët botërorë, të cilët janë munduar të shkëpusin “copëza jete” në mes të kësaj pandemie.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme:

FOTO GALERI
1/19

Top Channel