E dëshmon 47-vjeçarja/ Si të bën të dukesh një jetë pa alkool (FOTO)

25/08/2020 11:28

Një trajnere fitnesi dhe mama e dy fëmijëve, të cilën varësia ndaj alkoolit gati sa nuk e vrau, ka zbuluar se mënyrën për t’i bërë mirë trupit tënd.

47-vjeçarja, Justine Whitchurch, nga Gold Coast, hoqi dorë nga alkooli 7 vite më parë kur e kuptoi se sa keq po i bënte jetës së saj dhe fëmijëve.

Justine tha se një nga sfidat më të mëdha e një jete të shëndetshme është të gjesh njerëzit e duhur që të ndihmojnë.

“Për pjesën më të madhe të shoqërisë hyrja në një grup shoqëror që nuk pi alkool është një concept që as nuk e marrin në konsideratë,” thotë Justine.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel