Pushtim alien? Kozmonautët rusë regjistrojnë drita të çuditshme nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar!

24/08/2020 16:15

Një kozmonaut rus ka regjistruar disa drita misterioze nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar. Ivan Vagner, i cili qëndron është aktualisht brenda stacionit në fjalë, I publikoi pamjet e çuditshme në profilin e tij në Twitter.

“ Këta janë miq  nga hapësira, ose kam filmuar ndonjë time-lapse ( regjistrim me intervale). Kulmi i aurorës boreale kur kalon mbi Arktik duket është diçka që shihet, por ka dhe një gjë tjetër, nuk është vetëm aurora. Pas 9 deri në 12 sekonda, 5 objekte shfaqen duke fluturuar përgjatë saj në të njëjtën distancë.

Çfarë mendoni se janë? Meteorë, satelitë apo…”, shkruan ai duke nënkuptuar jashtëtokësorët. Disa thonë se dritat e pazakonta mund të jenë satelitë të flotës së SpaceX, Starlink.

Por përdorues të shumtë anuan më shumë nga ideja e alienëve. “ Kjo më duket si njësi UFO-sh. E frikshme vërtet”, shkruan njëri prej tyre. “ Këta janë alienë 100%”, vazhdon një tjetër, duke theksuar mënyrën e rreshtimit, që i ngjan asaj të një formacioni të rregullt ushtarak.

Top Channel