PS ndez motorët e fushatës së 2021, Balla: Do të marrim mandatin e tretë, por …

24/08/2020 20:08

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla zhvilloi sot një takim me ekipet drejtuese vendore të Partisë Socialiste.

Në fokus të takimit ishte plani organizativ, thellimi i barazisë gjinore brenda partisë, si dhe vendosja e piketave strukturore për zgjedhjet e Prill-Majit 2021.

Ndër të tjera Balla është shprehur se duke respektuar të gjitha masat e domosdoshme mbrojtëse ndaj Covid-19, do të zhvillojnë komunikim të vazhdueshëm me komunitetet, sipërmarrjen, të rinjtë, fermerët, me njërëzit e thjeshtë dhe të zakonshëm.

Sipas Ballës PS do të marrë besimin e shqiptarëve për mandatin e tretë me Edi Ramën Kryeministër.

Postimi i plotë:

Në takimet ne ekipet drejtuese vendore të Partisë Socialiste, me fokus në planin organizativ, në thellimin e barazisë gjinore brenda partisë më të madhe shqiptare si dhe në vendosjen e piketave tona strukturore për zgjedhjet e Prill-Majit 2021, ku ne do të marrim besimin e shqiptarëve për mandatin tonë të tretë me Edi Ramën Kryeministër.

Duke respektuar të gjitha masat e domosdoshme mbrojtëse ndaj Covid-19, ne duhet të jemi në komunikim të vazhdueshëm me komunitetet, sipërmarrjen, të rinjtë, fermerët, me njërëzit e thjeshtë dhe të zakonshëm. Në shtator duhet të vijojmë me konsultimet për buxhetet vendore. Operacioni humanitar i ndihmës për familjet në nevojë gjatë izolimit, por edhe çdo ditë më pas, ishte shprehje e diferencës së madhe të solidaritetit social, me “7×7=42”-at që përqeshnin e shajnë gjithë ditën nga televizori dhe facebook-u.

Dobësia e thellë e kundërshtarit nuk duhet të na vetëkënaqë, duke lënë pas dore për asnjë moment organizmin/përmirësimin e strukturës së Partisë sonë në çdo cep të territorit.

Partia Socialiste mbetet e vetmja forcë politike ku shumica e shqiptarëve besojnë përgjegjësinë qeverisëse dhe aspiratën për integrim Europian.

Top Channel