Kosovë/ Ministria e Arsimit publikon udhëzimet për fillimin mësimit në shtator

24/08/2020 13:53

Ministria e Arsimit ka publikuar disa udhëzime për fillimin e viti të ri shkollor 2020/2021.

Nga MASH kanë thënë se në bashkëpunim me partnerët kanë udhëzuar shkollat që të përgatitën për të tre skenarët të cilët do të implemetonhen në shkolla varësisht nga situata epidemiologjike dhe rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës si dhe varësisht nga kapacitetet hapësinore e infrastrukturore të shkollave veç e veç.

“Ministri Likaj, kabineti i MASH dhe departamentet përkatëse në MASH janë mobilizuar që me bashkëpunim të mirë të të gjithë akterëve, përfshirë DKA-të, shkollat, mësimdhënësit, prindërit dhe nxënësit e donatorët, do të bëhet e mundur që t’i përgjigjemi me sukses sfidave të shumta që paraqet organizimi i mësimit në kushtet e pandemisë COVID-19 në shkollat e Kosovës”, thuhet në njoftimin e MASH.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel