Rusia nën drejtimin e Presidentit Vladimir Putin, është kthyer në një vend pjesërisht të “mbyllur”, e kësisoj shumë njerëz nga vendet Perëndimore nuk kanë dijeni mbi kulturën dhe jetesën atje.

Për të hedhur më shumë dritë mbi Rusinë dhe për të na dhuruar një tablo më të plotë, ka menduar  fotografi Aleksandër Petrosyan. Ai jeton në Sankt Peterburg, në qytetin e dytë më të madh në Rusi pas Moskës dhe ka grumbulluar një arkiv mbresëlënës të njerëzve dhe situatave unike të qytetit.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel