Daily Mail: Kim Jong-Un në gjendje kome! E motra e tij e vendosur të marrë kontrollin e Koresë së Veriut

23/08/2020 21:17

Media e njohur, Daily Mail ka shkruar një artikull ku citohet një diplomat i Kores së Jugut i cili thotë se diktatori i Koresë së Veriut, Kim Jong-Un është në Koma.

“Kim Jong-Un ‘është në gjendje kome dhe motra e tij është vendosur të marrë kontrollin’ e Koresë së Veriut”, pretendon diplomati i Koresë së Jugut

“Një diplomat i Koresë së Jugut ka pohuar se Kim Jong Un është në gjendje kome dhe motra e tij është vendosur të marrë nën kontroll Korenë e Veriut” shkruan Daily Mail.

Chang Song-min, një ish-ndihmës i presidentit të Koresë së Jugut, Kim Dae-jung, pretendoi se Korea e Veriut po fsheh të vërtetën për shëndetin e përkeqësuar të liderit të saj dhe se ai di që diktatori është në një gjendje kome.

Kjo deklaratë vjen ndërsa spekulimet për gjendjen e vërtetë shëndetësore të Kim janë rritur për shkak të mungesës së paraqitjeve publike këtë vit.

Duke folur me median lokale, Chang Song-min tha: ‘E vlerësoj që ai është në gjendje kome, por jeta e tij nuk ka mbaruar ende’.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel